Sport

Sportzolen
Heel wat klachten en blessures bij het sporten worden veroorzaakt door de inwerkende krachten op het lichaam. Mede door middel van optimale schokdemping en het verhogen van de stabiliteit kan dit vermeden worden. De specialist die de maatname doet, bepaalt samen met jou welk type en welke hardheid het meest geschikt is. Doordat de zolen zeer dun zijn en de perfecte pasvorm hebben, zowel in de schoen als aan je voet, kunnen de inwerkende krachten optimaal verdeeld worden.
Fietszolen
Een fietsschoen is anders dan een gewone sportschoen. Voor optimaal contact met de fiets en de pedalen heeft de fietsschoen een speciale hoek in de voorvoet verwerkt. Ook hier is de FlexS® zool aan aangepast. De hoek wordt mee met de schoen bepaalt en door de maatname van de voet kan men de drukverdeling optimaliseren. Doordat FlexS® zeer licht en dun geprint kunnen worden, is het plaatsverlies geminimaliseerd in de schoen.
Ski en snowboard
Naast de keuze van boots met een goede pasvorm in de skiwinkel kunnen deze tevens aangevuld worden met op maat gemaakte FlexS® zolen. Typische klachten zoals slapende of pijnlijke tenen, blaren,.. kunnen hiermee vermeden worden. FlexS® worden zeer dun geprint waardoor het plaatsverlies geminimaliseerd wordt en plaatsgebrek geen issue is.